Winq ♥︎ STYLSMILE

Poets jij straks je tanden parelwit met STYLSMILE?

Doe mee en win je eigen STYLSMILE-set

Leestijd: < 1 min

Een revolutionaire en veilige combinatie van sonisch poetsen, blauwlicht-technologie en speciale PAP-tech tandpasta zorgen samen voor een onweerstaanbare glimlach en stralend witte tanden. Hoe werkt STYLSMILE precies? Dat lees je hier.

STYLSMILE is nieuw in Nederland. De set bestaat niet alleen uit een elektrische tandenborstel, maar ook uit een accelerator waarmee je je tanden met blauw licht en een speciale PAP-tech tandpasta in slechts vier weken veilig witter maakt.

Bewezen resultaat
De combinatie van blauw licht en de STYLSMILE tandpasta is bewezen effectief: uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 9 van de 10 gebruikers zegt dat hun tanden witter zijn geworden binnen 4 weken.

STYLSMILE
STYLSMILE

Gewoon poetsen zoals je gewend bent
STYLSMILE is een complete set waarmee je je tanden dus veilig witter maakt, maar ze ook verzorgt. Het is daarbij niet nodig je tanden op een andere manier te poetsen, dit doe je gewoon zoals je gewend bent. Geleidelijk worden je tanden witter en tegelijkertijd verzorg je je tanden op de vertrouwde manier.

Geef je witte tanden een boost
Poets twee keer per dag je tanden en gebruik daarnaast twee keer per week een kwartier de STYLSMILE accelerator samen met de tandpasta. Dit geeft het whitening effect direct een boost.

STYLSMILE
STYLSMILE

Hoe werkt het?
De combinatie van blauw licht (dit is geen UV) en de ‘phthalimido-peroxy-hexanoic acid’ (PAP) tandpasta zorgt ervoor dat tanden witter worden.

De STYLSMILE tandpasta (1.450 ppm fluoride) bevat alles voor gezonde en schone tanden en kan twee keer per dag gebruikt worden als reguliere poetsbeurten. Daarnaast zorgt de tandpasta in combinatie met de accelerator voor een extra whitening boost. De geavanceerde tandpasta met fluoride bevat PAP, maar geen schadelijke peroxide.

STYLESMILE werkt uitsluitend op natuurlijke tanden, niet op prothesen.

Goedgekeurd door tandartsen
STYLSMILE is veilig en goedgekeurd door tandartsen. STYLSMILE bestaat uit een elektrische tandenborstel met toebehoren, een accelerator met een bitje en de speciale tandpasta. De set is verkrijgbaar via bol.com en beauty-import.nl en heeft een adviesprijs van 169 euro. Losse tandpasta en opzetborstels zijn daar ook verkrijgbaar.

Meer informatie over de STYLSMILE-set vind je op beauty-import.nl.

Poets jij straks je tanden parelwit met STYLSMILE?
Doe mee met onze winactie en ga naar winq.nl/100 Hier maak je kans op een STYLSMILE-set!

STYLSMILE
STYLSMILE
Powered by Labrador CMS