Patty Brard komt met eigen schoonmaakcollectie… in panterprint

Bekijk hier de - ietwat hysterische - foto's

Leestijd: < 1 min

Heb jij altijd al een door Patty Brard ontworpen afwasborstel willen hebben? Of toiletpapier in panterprint? Of een handige trolley, ook met een dierenprint? Patty Brard heeft een complete collectie schoonmaakspullen en huishoudbenodigdheden gemaakt voor Kruidvat, onder de noemer ‘From PB With Love’.

Het zou helemaal leuk zijn als Patty Brard ook nog zelf bij jou op de stoep zou staan met al haar spullen, om te helpen met schoonmaken. Maar daar voor heeft de tv-diva het te druk. Ze wordt dit jaar 65 jaar en er komt in maart een biografie aan van de hand van Michel van Egmond, de schrijver van de bestseller over René van der Gijp. Ook Antoinette Scheulderman heeft aan het boek gewerkt. Dus rond deze tijd start het promotieoffensief.

Verder heeft Patty het druk met haar serie De Eeuwige Jeugd, waarin ze met Gordon de wereld rondreist op zoek naar allerlei methodes om jong te blijven. Maar die opnamen zijn achter de rug, dus tussendoor heeft Patty net even tijd om haar collectie schoonmaakspullen aan de man te brengen.

Patty Brard
Patty Brard

In het persbericht staat: “Ik ben dol op een stralend schoon huis en een van mijn grootste passies zijn interieur en styling. Daarom hebben wij deze heerlijke schoonmaak- en interieurlijn ontwikkeld. Ik maak het schoonmaken dan ook graag tot een feestje, want ik weet wat het resultaat is en ik weet zeker dat deze collectie er bij iedereen voor gaat zorgen dat er een glimlach op je gezicht verschijnt tijdens het schoonmaken en tegelijk je interieur lekker opfrist.”

Patty vervolgt: “Dit is een bijzonder jaar voor mij waarbij ik eigenlijk alleen nog maar dingen doe die ik leuk vind en die aansluiten bij mijn passies. Daarom vind ik deze schoonmaaklijn ook zo geweldig: het past helemaal bij mij. Klaar met het gele aanrechtdoekje! Ik doe het lekker in een panterprint. Hopelijk heeft iedereen er zoveel plezier van als ik tijdens het maken en bedenken.”

Patty Brard
Patty Brard

De collectie bevat diverse schoonmaakartikelen, zoals een afwasborstel, huishoudhandschoenen, stoffer en blik en een vloerwisser. Maar daar blijft het niet bij,  ook huispakken, pantoffels, handdoeken, verschillende soorten tassen, keukenrollen, toiletpapier en een boodschappentrolley zijn onderdeel van de ‘From PB With Love’ collectie. En dat dus allemaal in panterprint.

De volledige ‘From PB with Love’ voorjaarsschoonmaakcollectie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl, zolang de voorraad strekt. En mocht de collectie uitverkocht zijn? Hou dan Marktplaats in de gaten voor deze en andere collector's items.

Patty Brard
Patty Brard
Patty Brard
Patty Brard
Patty Brard
Patty Brard
Patty Brard
Patty Brard
Powered by Labrador CMS