Oproep: ga jij straks met Cliff op reis?

Leestijd: < 1 min

Samen Uit, Samen Thuis is de naam van een nieuw RTL-programma waarin Cliff met drie mannen op reis gaat. Hij gaat tijdens de reis op zoek naar de liefde, in de hoop dat hij hier een leuke vriend aan overhoudt. Ben jij een van die drie mannen? Lees hier meer over Cliff en geef je op!

In Samen Uit, Samen Thuis is Cliff een van de vijf hoofdpersonen die een mooie reis gaan maken. Tijdens die reis gaat hij op zoek naar de liefde. Hiervoor is RTL op zoek naar drie mannen, die Cliff mee op reis mag nemen, in de hoop dat hij hier een leuke vriend aan overhoudt.

Wie is Cliff?

Cliff is 46 jaar, geboren op Curaçao en opgegroeid in Nederland. Hij werkt in de veiligheidsbranche en als DJ zet hij menig feestzaal op zijn kop. Cliff heeft een aantal relaties gehad met dames, maar weet nu dat hij een diepere connectie liever aangaat met een man.

Cliff is jong van geest en hoopt dat zijn toekomstige man dat ook is. Zin in een speeddate en daarna misschien wel een mooie reis met Cliff, die wordt uitgezonden in Samen Uit, Samen Thuis? Bekijk dan Cliffs volledige biopagina en meld je daar aan!

Powered by Labrador CMS