Onze favoriete vocal coach: “OG3NE is amazing!”

Leestijd: < 1 min

Ze is er een béétje laat mee, maar onze favoriete vocal coach Georgina heeft de Eurovisie Songfestivalmedley van OG3NE ontdekt. De muziekdocent bespreekt het quarantaine-optreden van de drie zussen en raakt ontroerd door hun eigen ‘Lights and Shadows’ waarmee ze in 2017 elfde werden tijdens het zangfestijn. Hier de medley, voorzien van Georgina’s commentaar.

De Britse Georgina noemt zichzelf The Honest Vocal Coach en heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze bijna dagelijks de vocale strapatsen van een artiest bespreekt, de zangkunsten van twee sterren met elkaar vergelijkt of het beste van een zanger of zangeres bespreekt.

Fan
Georgina is fan van OG3NE en laat eigenlijk geen mogelijkheid voorbijgaan om de liedjes van het zussendrietal van commentaar te voorzien. Ze bewondert met name de manier waarop de zussen samen zingen in tijden van corona. De drie zitten afzonderlijk van elkaar in quarantaine en zingen dus zonder elkaar in het echt te zien. Bovendien is er meestal ook nog een band van de partij. Knap werk dus.

Lights and Shadows
Voorafgaand aan het weekend waarin het Eurovisie Songfestival zou plaatsvinden, maakte OG3NE een medley met bekende hits, zoals ‘What’s Another Year’. ‘Waterloo’ en hun eigen ‘Lights and Shadows’. Wederom is Georgina onder de indruk, zoals je hier onder kunt zien. We hebben er meteen even een aantal andere OG3NE-besprekingen van onze favoriete vocal coach onder gezet.

Powered by Labrador CMS