Olly Alexander leidt activistenkoor dat zingt over gelijke rechten

Bekijk hier de video

Leestijd: < 1 min

Wodkamerk Absolut heeft de handen ineengeslagen met Years & Years-zanger Olly Alexander. Hij geeft leiding aan een koor dat volledig bestaat uit activisten. Ze zetten zich in voor gelijke lhbtq-rechten en brengen een boodschap vol liefde met een nieuwe versie van de Years & Years-hit ‘Shine’.

Het Absolut Choir bestaat uit activisten en zogeheten change makers en streeft ernaar verandering teweeg te brengen en bewustwording te creëren op het gebied van lhbtq-rechten. Ook zullen ze verschillende goede doelen en organisaties in de spotlights zetten.

Namen

Enkele namen van activisten die meezingen in het Absolut Choir zijn Kenny Ethan Jones (die zich inzet voor trans rechten), Sian Lord (die zich richt op de gehandicapte medemens), Nyome Nicholas-Williams (die zich inzet voor body positvity), Coda Nicolaeff en ILĀ Sebastian (leiders van het Trans Voices Choir) en betrokkenen bij het Trans Creative Collective (TCC).

Samen zingen ze een nieuwe versie van de Years & Years-hit ‘Shine’, die is geremixt door het Kaizen Collective. Bekijk hier de beelden!

Powered by Labrador CMS