Nutella Versace nodigt meer dan 20 dragqueens uit voor quarantainelied

"What doesn't kill you makes you stronger"

Leestijd: 1 min

‘Stronger’ is een van de grootste hits van Kelly Clarkson. Nutella Versace playbackt met meer dan 20 andere dragqueens voor een webcam, allemaal vanuit hun eigen huis. Het levert een prachtige video op waarmee ze iedereen die te maken heeft met de gevolgen van corona een hart onder de riem willen steken.

“What doesn’t kill you makes you stronger.” Dat is het motto van Kelly Clarkson én een van haar grootste hits. Juist dit lied is opgepikt door dragqueen Nutella Versace, om er een lipsync-versie van te maken. Dat doet ze niet alleen maar met meer dan twintig andere dragqueens.

Dit zijn de namen die meedoen: Hoax LeBeau, Lady Galore, Dusty Gersanowitz, Nutella Versace, Vita d’Or, Carry Sleehak, Magic Merlot, Loulou Banani, Vanity Love, Deedee Janssens, Ameriah Anaquway, Open 24/7, Baklavaganza, Banana Mouskouri, Amy Astoria, Victoria Vyper, Angelique uit Badhoevedorp, Celine Dijon, Hairy Bradshaw, Maribelle Klerebezem en Miss Sheep.

Dan nu meteen door naar de video, waarmee de queens plezier en positieve energie willen geven aan iedereen die te maken heeft met de gevolgen van de coronacrisis.

Powered by Labrador CMS