Bekijk de trailer

Nu op Netflix: Queer Eye Germany

Maak kennis met de Fabelhafte Fünf

Leestijd: < 1 min

De eerste internationale spin-off van Queer Eye is een feit: er is nu ook een Duitse versie. Het was leuk geweest als die Schwules Auge was gaan heten, maar Netflix houdt het op Queer Eye Germany. Bekijk hier alvast de trailer.

Queer Eye kreeg in 2018 zijn reboot op Netflix. Nu volgt er een eerste spin-off in Duitsland, met vijf nieuwe experts die de metamorfoses in het programma zullen verzorgen. De Fabelhafte Fünf bestaat uit Jan-Hendrik Scheper-Stuke (fashionista), David Jakobs (beautygoeroe), Ayan Yuruk (designdeskundige), Leni Bolt (coach) en Aljosha Muttardi (voedingsexpert), op de foto hierboven van links naar rechts.

Vijf nieuwe besties

Op Instagram is een teaser verschenen waarin de Amerikaanse Fab Five elkaar berichten sturen over de Duitse spin-off. “Five brand new besties!”, schrijft Bobby Berk aan zijn Queer Eye-collega’s Jonathan Van Ness, Karamo Brown, Tan France en Antoni Porowski.

Leni Bolt schrijft terug: “We hopen dat jullie trots op ons zullen zijn”, gevolgd door een bericht van Ayan Yuruk: “We kunnen niet wachten tot het zover is!”

9 maart

Inmiddels is er ook een trailer verschenen van Queer Eye Germany, dat van start gaat op 9 maart. Je vindt de Duitse spin-off hier op Netflix.

Powered by Labrador CMS