Een model in een Noshirt Nature ondershirt + boxershort

word nú abonnee

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: NoShirt Nature ondershirt + boxershort

t.w.v. € 67,90

Noshirt Nature ondershirt + boxershort
Leestijd: 1 min

Nú cadeau bij een abonnement op Winq: een NoShirt Nature ondershirt + boxershirt  t.w.v. € 67,90. Samen met een jaar Winq (6 edities) voor maar 34,95 euro.

Dit bijzondere ondergoed werd oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA. Met de climate control-onderbroeken en t-shirts van Noshirt heb je het nooit te warm of te koud en heb je minder last van transpiratie.

NoShirt Nature ondershirt in Invisible Khaki.

kwaliteit zonder katoen

NoShirt Nature is het duurzame paradepaardje uit de collectie van ondermodemerk NoShirt. Bij de productie komt er namelijk geen bolletje katoen aan te pas. Dit lichtgewicht shirt is volledig gemaakt van Tencel™: een duurzame, superabsorberende en zijdezachte houtvezel, verkregen uit cellulose van eucalyptushout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, waar voor elke gebruikte boom een nieuw exemplaar wordt geplant. 

De productie van deze vezel vindt plaats binnen een gesloten systeem, waarbij water en oplosmiddelen blijvend gerecycled worden. Een katoenvrij ondershirt dus, maar mét de kwaliteit, het comfort en de pasvorm waar NoShirt inmiddels al bijna 15 jaar om bekendstaat. 

Bij een jaarabonnement ontvang je nu een NoShirt Nature ondershirt in wit of Invisible Khaki en een NoShirt boxershort loose fit in jouw maat t.w.v. 67,90 euro. 

neem nu een jaarabonnement op winq en ontvang:

  • NoShirt Nature ondershirt + boxershirt t.w.v. € 75,-
  • 6 x per jaar Winq magazine als eerste op de mat

  • Inclusief digitaal lezen
  • Elke editie kans op exclusieve prijzen
  • Korting op speciale acties
  • Voorrang op winacties

Vul onderstaand formulier in om een abonnement af te sluiten.

Powered by Labrador CMS