Model met rugzak van Kapten & Son

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: een rugzak van Kapten & Son - UITVERKOCHT

t.w.v. € 119,90

Rugzak van Kapten & Son
Leestijd: 1 min

Nú cadeau bij een abonnement op Winq: de Bergen Pro Sandstone rugzak van Kapten & Son t.w.v. € 119,90. Samen met een jaar Winq (6 edities) voor maar 44,95 euro.  Deze actie is uitverkocht.

Rugzak van Kapten & Son
Rugzak van Kapten & Son

De Bergen Pro is niet zomaar een rugzak, Kapten & Son spreekt van “een upgrade voor jouw dagelijkse leven”. Deze bestseller heeft namelijk maar liefst 11 liter aan opbergruimte, een 15” laptopvak en een tabletvak met microfleece. Binnenin vind je verder twee extra insteekvakken en een ritsvak. Aan de zijkanten heeft de Bergen Pro twee ruime flessenhouders en aan de achterkant een antidiefstalvak voor je telefoon en andere waardevolle spullen.

steun in de rug

Deze gestroomlijnde backpack kan zowel tegen een stootje als tegen een spatje: hij is gemaakt van hoogwaardige, waterafstotende en makkelijk schoon te maken materialen. Comfortabel is-ie ook: de gewatteerde schouderbanden en achterkant zijn ergonomisch gevormd. Door de speciale kofferbevestiging aan de achterkant, leent-ie zich ook goed als metgezel voor langere reizen. De Bergen Pro is verkrijgbaar in vier kleuren. Bij een Winq-abonnement ontvang je een exemplaar in de kleur sandstone.

Bij een jaarabonnement (6 edities) ontvang je nu de Bergen Pro Sandstone rugzak van Kapten & Son t.w.v. 119,90 euro.

neem nu een jaarabonnement op winq en ontvang:

  • De Bergen Pro Sandstone rugzak van Kapten & Son t.w.v. € 119,90
  • 6 x per jaar Winq magazine als eerste op de mat
  • Inclusief digitaal lezen
  • Elke editie kans op exclusieve prijzen
  • Korting op speciale acties
  • Voorrang op winacties

Vul onderstaand formulier in om een abonnement af te sluiten.

Powered by Labrador CMS