Nieuwe muziek: Dolly Parton en Paris Hilton zingen met Miley Cyrus

Black Eyed Peas dragen regenboogbanden in Polen

Leestijd: < 1 min

Echt veel nieuwe video’s komen er nooit uit in deze periode van het jaar. Maar er zijn wel allerlei feestjes, zoals de New Years Eve Party van Miley Cyrus. Sia was te gast, Dolly Parton pakte een aantal momenten op het podium en dan was er ook nog Paris Hilton. In ander nieuws: de nieuwe video van Shania Twain. ‘Giddy Up!’ en de Black Eyed Peas die lak hadden aan homofobie in Polen.

Paris Hilton, Sia & Miley Cyrus – ‘Stars Are Blind’

Weet je nog, die ene keer dat Paris Hilton een hitje had? ‘Stars Are Blind’ was een prima track en de manier waarop Paris het zong was ook nog best oké. Hoe zou ze het er live afbrengen? Dat hoor je hieronder, want ze was afgelopen van de partij op Miley’s New Years Eve Party. Spoiler alert: je hoort haar bijna niet. Ze komt pas halverwege opdraven als verrassing en daarna steelt vooral Sia de show.

Dolly Parton & Miley Cyrus – ‘Jolene’

Wie ook van de partij was: Mileys petemoei Dolly Parton. Samen zongen ze good old ‘Jolene’. Leuk om te weten: binnenkort verschijnt er een duet van Dolly (75) met Dionne Warwick (82), die dus samen 157 jaar zijn.

Dolly Parton & Miley Cyrus – ‘Wrecking Ball’ en ‘I Will Always Love You’

Nu ze er toch was, pakte Dolly meteen maar even door.

Shania Twain – ‘Giddy Up!’

Een van de weinige artiesten die deze week wél met iets nieuws komt, is Shania Twain. Naast een aantal cowboyclichés bevat de video van Shania’s ‘Giddy Up!’ een heuse flashmob. Dus binnenkort geen dansjes meer op ‘I Gotta Feeling’ van Black Eyed Peas tijdens bruiloften, maar vrolijke routines op ‘Giddy Up!’

Ava Max – ‘Kings & Queens’

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsshow op het Times Square in New York was dit jaar Ava Max te zien, de zangeres die zeer herkenbaar hitwerk levert dat heel vaak elementen bevat van bestaande bekende liedjes. Het scoort, zo bewees ze jaren geleden al met ‘Kings & Queens’. Zie hier haar live-uitvoering op het plein in Manhattan.

Black Eyed Peas – ‘Where Is The Love’

Nog een nieuwjaarsoptreden. Black Eyed Peas trad op in Polen, het land waar nog altijd ‘lhbtq-vrije zones’ zijn ingevoerd. Hun optreden werd uitgezonden op de staatstelevisie, waardoor miljoenen mensen zagen dat ze regenboogbanden droegen. Bovendien pleitten ze voor eenheid tijdens 'Where Is The Love'.

Suzan & Freek – ‘Slapeloosheid’

Op een beat die hartstikke trendy is (met dank aan onder vele anderen Harry Styles en The Weeknd, of Snelle, dat kan ook) zingen Suzan en Freek over slapeloosheid. Wat een heerlijk stel is het toch…

Powered by Labrador CMS