Nieuw van Patty Brard: een wc-rol met scheurkalenderspreuken

Leestijd: < 1 min

Dit is een beetje gek. Kruidvat en Patty Brard hebben een scheurkalender gemaakt in de vorm van een wc-rol met daarop 365 blaadjes waarvan elk voorzien is van een scheutige tekst. Wat daar gek aan is? Nou, je veegt je billen meestal af met meer dan één blaadje en dan klopt het principe van een scheurkalender meteen al niet meer…

Maar wellicht is de wc-rol slash scheurkalender wel gewoon bedoeld ter decoratie. Voor de zekerheid adviseren we dit product toch maar niet naast je wc te hangen.

Dierenprint

Afijn, even terug naar de basis. Patty Brard werkt al enige tijd samen met Kruidvat, waarvoor ze al eens een kledinglijn in voornamelijk dierenprintjes op de markt bracht. Daarna volgden keukenspullen zoals theedoeken en meer hysterische producten, die doorgaans binnen enkele dagen raken uitverkocht.

Aan al die lolligheid is nu dus ook een scheurkalender in de vorm van een wc-rol toegevoegd. Hij hangt aan een gouden koord en bevat 365 grappige quotes, oftewel Patty’s eigen levenswijsheden.

Orakel

Patty vertelt in een persbericht: “Ik weet dat er al heel veel scheurkalenders zijn, maar allemaal met de bekende open deuren. Ze lijken enorm op elkaar en ik wil het net even anders. En dat is gelukt, inhoudelijk maar ook qua vorm. Het is namelijk een scheurkalender in de vorm van een heuse wc-rol geworden.”

De door Kruidvat als ‘orakel’ bestempelde actrice vervolgt: “Ik heb 365 grappige spreuken samengesteld en opgeleukt die iedereen kunnen inspireren of aan het lachen kunnen maken. Of je kunt je kont ermee afvegen als ze niets toevoegen, alhoewel we dat niet hebben uitgeprobeerd dus dat is volledig op eigen risico!”

Schijt

Daar komt de aap uit de mouw: de wc-rolkalender is dus louter decoratief bedoeld. Over konten afvegen gesproken: legendarisch is de uitroep van Patty Brard toen ze Nico Dijkshoorn tegenkwam die vlak daarvoor een fictief boek over Patty’s leven had uitgebracht. Wat tierde ze ook alweer? O ja: “IK HEB ZOVEEL SCHIJT AAN JOU DAT IK STRONT TEKORT KOM!”

Laten we die uitspraak nu meteen al op 2 januari tegenkomen op de wc-rolscheurkalender! Die te koop is in de filialen van Kruidvat en via de website.

Scheurkalender
Scheurkalender
Powered by Labrador CMS