Nieuw op Netflix: Queer Eye Brazil

Bekijk hier alvast de trailer

Leestijd: < 1 min

Maar dat is leuk: er is een Braziliaanse spin-off gemaakt van Queer Eye. Vanaf deze week zijn zes nieuwe afleveringen te zien op Netflix en dan niet met de bekende Fab Five, maar een Braziliaans team dat bestaat uit Fred, Guto, Rico, Luca en Yohan. Bekijk hier alvast de trailer.

Queer Eye Brazil (ook wel gespeld als Queer Eye Brasil) is een spin-off van de Amerikaanse serie, waarin Antoni Porowski, Bobby Berk, Jonathan Van Ness, Karamo Brown en Tan France hulp bieden aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Sinds eergisteren staan zes afleveringen van de Braziliaanse variant op Netflix, met een eigen team dat bestaat uit Fred Nicácio (gezondheid), Guto Requena (design), Rico Benozzati (styling), Luca Scarpelli (cultuur) en Yohan Nicolas (beauty). Net als in het origineel draait alles hier om een lach en een traan.

Even voorstellen

We stellen de heren even aan je voor. Luca Scarpelli is de eerste trans man die meedoet aan Queer Eye. Hij is een Braziliaanse realityster en is eind twintig of begin dertig. Rica Benozzati is ook een populaire realityster in Brazilië. Hij is stylist en werkt al meer dan twintig jaar in de mode-industrie.

Guto Requena is scenarioschrijver, mensenrechtenactivist en modeontwerper. Ook is hij architect. Yohan Nicolas is ook al bekend van de Braziliaanse tv en noemt zichzelf beautygoeroe. Tot slot is er Fred Nicácio, voormalig model en tegenwoordig arts.

Trailer

De Braziliaanse Queer Eye is hier te vinden op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer (zet de ondertiteling aan en kies bij het wieltje voor een directe vertaling in krakkemikkig Nederlands).

Powered by Labrador CMS