Nieuw op Netflix: Nuovo Olimpo, over een geheime affaire van twee mannen in de jaren ‘70

Leestijd: 1 min

In de late jaren zeventig ontmoeten twee jonge mannen elkaar bij toeval in een bioscoop. Ze raken hopeloos verliefd, maar worden onverwacht uit elkaar gedreven. Dertig jaar lang blijven ze naar elkaar zoeken. Daarover gaat de Italiaanse Netflix-film Nuovo Olimpo. Bekijk hier de trailer.

In het Italië van de late jaren zeventig ontmoeten twee jonge, aantrekkelijke mannen elkaar, beiden 25 jaar oud. Ze lopen elkaar toevallig tegen het lijf in een bioscoop en beginnen een hartstochtelijke, geheime affaire.

Zoektocht van dertig jaar

Maar dan volgen er een aantal gebeurtenissen die verband houden met de sociale en politieke protesten die Italië overspoelen. De twee raken elkaar hierdoor kwijt, maar ze besteden de volgende dertig jaar aan het zoeken naar elkaar.

Pas na die tijd, als volwassen mannen die ieder hun eigen leven hebben opgebouwd, krijgen ze de kans om opnieuw verbinding te maken en te onderzoeken of hun liefde bestemd was om langer mee te gaan dan die kortstondige affaire.

Nu te zien op Netflix

Hierover gaat de Italiaanse film Nuovo Olimpo, met in de hoofdrollen Andrea Di luigi en Damino Gavino als respectievelijk Pietro en Enea, die vanaf vandaag is te zien op Netflix. Bekijk hier de trailer!

Powered by Labrador CMS