Nieuw op Netflix: het derde seizoen van High Seas

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

Topmodel Jon Kortajarena speelt een rol in Alta Mar, de Spaanse spionageserie die op Netflix High Seas heet. Je kent hem van Madonna’s video’s ‘Girl Gone Wild’ en ‘Bitch, I’m Madonna’, en ook had hij een rolletje in Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Vandaag ging seizoen drie van High Seas in première op Netflix. Hier de trailer.

Alta Mar gaat over de zussen Eva en Carolina Villanueva, die na de dood van hun vader met een boot van Spanje naar Brazilië reizen. Het is eind jaren veertig, en aan boord gebeuren vreemde dingen. De twee zussen raken betrokken bij duistere zaken als ze stuiten op een aantal mysterieuze moordzaken midden op zee. 

Het wordt nog gekker als er vijf mensen van zee worden gered, waarvan een vrouw zegt over bovennatuurlijke krachten te beschikken. Carolina raakt in de ban van die vrouw en begint in geesten te geloven. Er blijven maar doden vallen, en het is niet duidelijk wat de geesten daarmee te maken hebben. Als ze al bestaan.

In het derde seizoen duikt ook nog eens iemand op met een dodelijk virus. Houdt het dan nooit op?

Al met al een fijn gegeven voor een spionagedrama. Jon Kortajarena speelt al mee vanaf het begin en past helemaal in de jaren veertig-setting. Hier de trailer van seizoen drie, dat vandaag in première is gegaan op Netflix.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS