Nieuw op HBO Max: Rain Dogs

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

De serie Rain Dogs gaat over een alleenstaande moeder uit de Britse arbeidersklasse, haar 10-jarige dochter en een bevoorrechte homoseksuele man. Samen vormen ze een disfunctioneel gezin dat er alles aan doet om op het rechte pad te blijven. Vanaf 7 maart te zien op HBO Max, bekijk hier alvast de trailer.

BBC One en Sid Gentle Films Ltd hebben exclusief voor HBO Max de serie Rain Dogs gemaakt. Vanaf 7 maart verschijnt elke week een nieuwe aflevering op het platform. In totaal zijn er acht gemaakt.

Comedy

Rain Dogs van Cash Carraway is een onconventioneel verhaal over de verhouding tussen een alleenstaande moeder uit de arbeidersklasse, haar tienjarige dochter en een bevoorrechte homoseksuele man.

De comedysterren Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Adrian Edmondson en Fleur Tashjian (in haar debuutrol), vormen samen een disfunctionele familie aan de schaduwzijde van de samenleving die er alles aan doet om op het rechte pad te blijven.

Co-productie

Rain Dogs is een co-productie HBO en BBC One. Geschreven en gemaakt door Cash Carraway, die ook fungeert als uitvoerend producent; uitvoerend producenten Sally Woodward Gentle en Lee Morris, Jo McClellan voor BBC One; co-producent, Henrietta Colvin voor Sid Gentle Films Ltd; producent Ciara McIlvenny; regisseurs Richard Laxton en Jennifer Perrott.

Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS