Nieuw in Rotterdam: de Drag Queen Dinnershow

Zet in je agenda: 26 september

Leestijd: < 1 min

Zet in je agenda: zaterdag 26 september. Op het hoogtepunt van Rotterdam Pride is dan de Drag Queen Dinnershow, met een driegangendiner en optredens van zes waanzinnig uitgedoste dragqueens. Lees hier wie dat zijn en wat er nog meer valt te beleven.

Van 18 tot en met 27 september is de Rotterdamse Pride. Op zaterdag 26 september vormt de spectaculaire Drag Queen Dinnershow ‘Dare to love us’ in Club Villa Thalia een van de hoogtepunten van de Pride, met optredens van zes (inter-)nationaal bekende dragqueens, een driegangenmenu, de lekkerste drankjes en een acrobatische verrassing.

Wie treden er op?
Tijdens de Drag Queen Dinnershow geven zes waanzinnig uitgedoste dames uit binnen- en buitenland twee optredens, dus word je getrakteerd op twaalf shows. Lola McQueen (bekend van Belgium’s Got Talent), Kimberley Clark (USA), Amy Astoria (NL), Magica Wonders (NL), Vanity Kip (NL) en DJ Diva MayDay (NL) geven acte de présence. Tussen de acts door geeft acrobate Mizai Kobi, bekend van Holland’s Got Talent, een betoverend optreden vanuit de lucht. Je gastheer voor deze avond is zanger en entertainer Marvin Verwijk. 

Wat krijg je te eten?
Je geniet niet alleen van de lekkere drankjes, maar tijdens de show krijg je ook een voortreffelijk driegangenmenu aan tafel. Daarbij kun je kiezen uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Het menu is nog een verrassing, maar het dessert verklappen ze alvast: heerlijke, sappige aardbeien Romanoff om je vingers bij af te likken.

De Drag Queen Dinnershow is een samenwerking tussen The Party Group (waar Villa Thalia deel van uitmaakt) en Gay Pride Rotterdam. 

Overige informatie over de Drag Queen Dinnershow
Locatie: Villa Thalia, Kruiskade 31, Rotterdam
Datum: zaterdag 26 september, 18:30 uur – 23:00 uur
Tickets: €52,50 (exclusief drankjes en servicekosten)*
Reserveren doe je hier. Houd intussen de Facebook-pagina in de gaten voor updates.

* Vanwege de maatregelen van het RIVM rondom het coronavirus zijn tickets per minimaal 2 personen verkrijgbaar. Kies dus voor 2, 4 of 6 personen het bijbehorende ticket zodat jullie gezelschap aan één tafel plaats kan nemen.

Coverbeeld: Verkijk

Powered by Labrador CMS