Nieuw: een lipstick in de vorm van… een penis!

Leestijd: < 1 min

Welke dragqueen zal hier als eerste een act mee opvoeren? Dat is de eerste gedachte die opkomt bij het zien van de nieuwe lipstick van cosmeticamerk Isamaya Beauty. Die zit namelijk in een verpakking die de vorm heeft van een penis. Grijp ‘m bij de ballen en smeren maar.

Cosmeticamerk Isamaya begint het jaar goed met een nieuwe must-have: een lipstick in de vorm van een penis. De afneembare huls heeft de vorm van een eikel en onderaan de lipstick bevinden zich een paar welgevormde ballen. Weer eens wat anders dan de gemiddelde lippenstift.

Rood en zwart

De stick heeft de naam LIPS gekregen en is verkrijgbaar via de website van Isamaya voor 95 dollar. Geen geld natuurlijk voor zo’n leuke gimmick in je handtas. De lipstick komt in twee verschillende kleuren: er is er eentje die ‘vanity black shimmer’ heet en een die ‘cardinal red satin’ is genoemd.

Niet voor size queens

Op de website zie je tevens een filmpje van iemand die de lipstick opbrengt met wat uiteindelijk best een klein piemeltje lijkt. Niet geschikt voor size queens dus.

Isamaya
Isamaya
Powered by Labrador CMS