Iron Reign - Netflix

Netflix kijktip: Iron Reign, over de schoonzoon van een maffiabaas die stiekem een vriend heeft

Gay adult filmster Bastiam Karim is te zien in een kleine bijrol

Leestijd: 1 min

Iron Reign is een Spaanstalige maffiaserie die gaat over een drugskartel in Barcelona. Jaime Lorente, bekend van Elite, speelt de schoonzoon van een maffiabaas die in het geheim een relatie heeft met een man. Een bijrolletje is weggelegd voor Bastian Karim, die normaalgesproken te zien is in gay adult films. Bekijk hier de trailer van Mano De Hierro, zoals Iron Reign oorspronkelijk heet.

Op 15 maart ging Iron Reign in première op Netflix, een Spaanstalige maffiaserie die draait om drama, actie, verraad en seks. De serie, in de eigen taal Mano De Hierro geheten, speelt zich af in Barcelona, waar een drugskartel centraal staat. Elite-acteur Jaime Lorente speelt Nestor, een man die is getrouwd met de dochter van een maffiabaas.

geheime liefde 

Nestor heeft echter een geheim, dat zijn betrokkenheid bij het familiebedrijf in gevaar brengt. Hij bedriegt zijn vrouw namelijk met Alex, gespeeld door acteur Joel Bosqued. In een bijzonder hete scène zien we hoe Nestor aankomt op een fetisjfeest en ziet hij overal om hem heen verschillende mannen die seks met elkaar hebben. Wanneer Alex de ruimte binnenkomt, wordt het Nestor allemaal te veel en breekt hij de actie voortijdig af.

 Webmagazine Queerty heeft even diepgravend onderzoek gedaan naar een van de acteurs die in de seksscène is te zien. Een van de mannen die ergens bezig is op een bank is de pornoster Bastian Karim. De 27-jarige Colombiaan heeft gewerkt voor Falcon Studios en Men.com en heeft daarnaast een populair OnlyFans-account. Hij is momenteel genomineerd voor vier Grabby Awards, waaronder die voor Beste Bottom en Ster van het jaar. Eerder ging hij al met de prijzen naar huis voor Beste Jock en Beste Twink.

Karim lijkt alleen te zien te zijn in deze ene scène, want toen hij het fragment deelde op Instragram, schreef hij erbij: “Wat een geweldige ervaring. Bedankt #manodehierro @netflixes.”

bekijk de trailer

Afijn, hier is de trailer van Iron Reign, waarvan acht afleveringen nu te zien zijn op Netflix.

Powered by Labrador CMS