Nederlandse dramaserie Anne+ verhuist van YouTube naar NPO3

Begin 2020 op tv

Leestijd: < 1 min

In het eerste seizoen van Anne+ maakten we kennis met de lesbische twintiger Anne en haar liefdesrelaties. De serie krijgt nu een vervolg, dat niet alleen op YouTube is te zien maar ook op de reguliere tv.

Het debuutseizoen van Anne+ bestond uit zes afleveringen die rond de tien minuten duurden. Die waren te zien op de website van NPO3 en via YouTube. Voor het tweede seizoen worden acht afleveringen gemaakt van 25 minuten, helemaal op maat dus voor de reguliere tv.

Actrice Hanna van Vliet is wederom te zien als de twintiger Anne. Naast haar eigen liefdes- en carrièreperikelen draait iedere aflevering om een stel uit Annes directe omgeving. Die hebben invloed op het leven van Anne en bezorgen haar problemen.

Anne+ is een initiatief van scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux. De serie is begin 2020 te zien bij BNNVARA op NPO3.

Het eerste seizoen van Anne+ is geselecteerd voor het prestigieuze Tribeca Film Festival in New York en zal ook te zien zijn tijdens de INPUT Conferentie in Bangkok. Eerder al was de serie geselecteerd voor de shortform competitie van het internationale Series Mania Festival in Frankrijk.

Hier vind je de afleveringen van het eerste seizoen van Anne+ op YouTube. En dit is de trailer van het eerste seizoen.

Beeld: BNNVARA

Powered by Labrador CMS