Natuurlijke haarverzorging met Garnier Loving Blends Shampoo

Leestijd: < 1 min

Een goede shampoo is natuurlijk onmisbaar om je haar mooi en verzorgd te houden. Ben jij niet helemaal tevreden over je huidige shampoo? Kijk dan eens naar de Loving Blends Honing Goud Shampoo van Garnier. Een heerlijke en natuurlijke shampoo, waar je ook nog eens je steentje mee bijdraagt aan een beter milieu. In dit artikel lichten we deze fijne shampoo voor je uit.

Bijenwas en duurzaam geproduceerde acacia honing
De Loving Blends Honing Goud Shampoo van Garnier is gemaakt van bijenwas en duurzaam geproduceerde acacia honing. Bijenwas is een natuurlijke stof met een reinigende werking, waardoor je haar heerlijk schoon en fris aanvoelt. De duurzame acacia honing is heerlijk zacht en voedt het haar zodat het mooi glanst en er gezond uit blijft zien. Ook geeft het de shampoo een aangename zoete geur.

Herstelt beschadigd en breekbaar haar
Garnier Loving Blends is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en breekbaar haar. De shampoo heeft een heerlijk zachte, romige en smeltende textuur die ervoor zorgt dat hij goed schuimt en je het makkelijk uitwast. Het beschermt en herstel je haar en voedt het tot in de punten. Hierdoor wordt je haar sterker en minder breekbaar, zachter. Ook breng je het zo makkelijker in model. Zo zien je haren er altijd tot in de puntjes verzorgd uit.

Cruelty Free International
Het haarverzorgingsproduct is gecertificeerd door Cruelty Free International. Dat betekent dat het milieu- en diervriendelijk is geproduceerd. Met Loving Blends steunt Garnier The Bee Conservancy, een goed doel dat zich inzet voor de bescherming en het behoud van bijensoorten over de hele wereld.

Loving Blends zit in een 100% gerecyclede fles die jij ook weer kan recyclen. De fles kan ook worden nagevuld. Geen extra afval dus. Garnier Loving Blends Honing Goud Shampoo is een heerlijk product dat jouw haar gezond houdt en laat stralen! De shampoo is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Powered by Labrador CMS