Video

Meryl Streep en Nicole Kidman in Netflix-film The Prom: hier de trailer

Vanaf 11 december op Netflix

Leestijd: < 1 min

James Corden, Meryl Streep, Nicole Kidman en Andrew Rannells spelen vier musicalacteurs die een meisje een bijzonder schoolgala bezorgen omdat zij haar vriendin niet mag meenemen naar het gala dat haar eigen school organiseert. Dit is het verhaal van The Prom, een film die Ryan Murphy maakt voor Netflix. Hier is de trailer!

Op 11 december gaat The Prom in première op Netflix. Het is een Broadway-musical die nu is verfilmd door Ryan Murhpy (die momenteel met zijn serie Ratched in veel landen bovenaan de Netflix-lijsten staat).

Hij schreef op Instagram: “Netflix neemt je mee naar het gala waar je dit jaar niet naar toe kon”, waarop acteur Andrew Rannells antwoordde: “Dit is veel beter dan elk gala waar ik ooit ben geweest!”

Musicalfilm
The Promis een musicalfilm die gaat over Emma, een lesbische scholier uit het conservatieve plaatsje Edgewater in Indiana (een rol van door Jo Ellen Pelleman), die te horen krijgt dat ze haar vriendin Alyssa (Ariana Debose) niet mag meenemen naar het schoolgala.

Dat krijgen vier Broadway-acteurs (gespeeld door Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden en Andrew Rannells) lucht van en ze besluiten af te reizen naar Edgewater om Emma als nog het gala van haar leven te bezorgen.

Cast
De cast bestaat verder uit Keegan-Michael Key, Kerry Washington, Kevin Chamberlin, Sofia Deler, Logan Riley Hassel, Mary Kay Place, Nathaniel J. Potvin, Nico Greetham en Tracey Ullman.

Ryan Murhpy vertelde eerder dat het verhaal van The Prom hem aangrijpt omdat hij een soortgelijke ervaring had, toen hem werd verteld dat hij geen jongen mocht meenemen naar het schoolgala.

Underdog
Hij zei: “The Prom is een van de bijzonderste en gevoeligste musicals die ik ooit heb gezien op Broadway. Het verhaal gaat over een underdog die op een spectaculaire manier in het zonnetje wordt gezet. Ik heb bovendien een speciale band met The Prom, want het speelt zich af in Indiana, waar ik zelf ben opgegroeid.

In een interview met The Hollywood Reporter vertelt Meryl Streep: “The Prom is gebaseerd op een waargebeurd verhaal in Indiana, het heeft een happy end en dat is alles waar we van dromen in 2020.”

Hier de nieuwe trailer, gevolgd door foto's uit de film.

The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
The Prom
Powered by Labrador CMS