Sporty Spice

Melanie C treedt op tijdens Pride Amsterdam

Pride will never be the same again

Leestijd: < 1 min

‘I turn to you’, ‘Never be the same again’, ‘When you’re gone’: leer die lyrics uit je hoofd, want niemand minder dan ‘Sporty Spice’ Melanie C is deze week in Amsterdam!

Melanie C brak in 1996 door met ’s wereld bekendste girl group/kruidenrekje. Nadat de Spice Girls uit elkaar gingen, bouwde Sporty Spice een succesvolle solocarrière op.

Milkshake Festival 
Pride gaat dit jaar op 27 juli van start. Mel C kun je op 28 juli eerst zien op Milkshake Festival, maar treedt daarna op in Paradiso. Dat doet ze niet alleen, maar met het Britse dragcollectief Sink The Pink. 

Vervolgens is er in Paradiso een clubnacht in de grote zaal met Honey Dijon, Sandrien en TITIA. 

Dus: waar kan ik haar zien?

Melanie C treedt op zondag 28 juli om 17:30 uur op bij Milkshake Festival. Vervolgens is ze om 21:30 uur te zien in Paradiso

Pride Amsterdam
Dit jaar vindt Pride Amsterdam plaats van 27 juli t/m 4 augustus. Hoogtepunten zijn het optreden van Conchita Wurst op zondag 4 augsutus op de Dam en Pride Walk, waarmee het festival officieel wordt geopend, de wereldberoemde botenparade op zaterdag 3 augustus en de activiteiten in het Vondelpark onder de noemer Pride Park. In Zandvoort vindt dit jaar voor de derde keer Pride at the Beach plaats.

Powered by Labrador CMS