Mannenkoppel wint Deense versie van Dancing With The Stars

Acteur Jakob Fauerby en danser Silas Horst zijn apetrots

Leestijd: < 1 min

Acteur Jakob Fauerby en zijn mannelijke danspartner Silas Holst hebben de Deense versie van Dancing With The Stars gewonnen. De afgelopen weken was te zien hoe de twee furore maakten in Vild Med Dans, zoals het programma officieel heet.

Op Instagram schrijft Jakob Fauerby trots: “We hebben gewonnen! Het is helemaal geweldig!” Daarna bedankt hij iedereen die hem en zijn danspartner Silas Holst de afgelopen twaalf weken hebben gesteund.

Zoon en dochter
Ook bedankt hij zijn zoon en dochter en zegt erbij: “Ik ben zo trots dat mijn dochter, haar grote broer en alle andere jongens en meisjes in een wereld leven waar ze lief kunnen hebben wie ze maar willen en mogen dansen met wie dan ook.”

Ook de jury was apetrots op het feit dat twee mannelijke dansers het samen tot de finale hebben geschopt. Silas Holst plaatste een collage op zijn Instagram-account en was blij met het feit dat de kijkers ‘iets nieuws hebben omarmd’.

Verder kijken
“Dat jullie verder konden kijken dan sekse of seksualiteit en alleen twee mensen met elkaar zagen dansen, dat heeft mijn hart met liefde gevuld. En mijn ogen met tranen.”

Een bericht gedeeld door (@fauerbyjakob) op

op

op

Een bericht gedeeld door (@fauerbyjakob) op

op

op

Een bericht gedeeld door (@fauerbyjakob) op

op

op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS