Måneskin heeft een Amerikaanse tourfilm gemaakt. En je bekijkt ‘m hier

Leestijd: < 1 min

Het Eurovisie Songfestival levert meestal een winnaar op die slechts zeer tijdelijk succesvol is. Zo niet Måneskin, dat in 2021 eerste werd. Het heeft de Italianen een internationale carrière opgeleverd, met als laatste hoogtepunt een tournee door Noord-Amerika. En daar is nu een film van te zien.

Måneskin had al een online serie met de titel Måneskin on the Road, waarin de dame en heren werden gevolgd op hun zegetocht door Europa, Azië en Amerika. Daar is nu een extra lange aflevering aan toegevoegd die is opgenomen tijdens hun tournee door Noord-Amerika.

Krankzinnige maanden

Op YouTube schrijven ze onder de video: “Welkom bij onze eerste Noord-Amerikaanse Tour! De afgelopen twee maanden onderweg waren krankzinnig en we kunnen niet wachten om weer terug te komen! 💔 Maak tot die tijd je veiligheidsgordels vast en geniet van ons nieuwjaarscadeau dat we speciaal voor jullie hebben gemaakt.”

Wat kunnen de fans verwachten? Dat laten ze ook weten: “Dezelfde bekende vrienden: dansende Thomas, schreeuwende Dam, contemplatieve Ethan en luide Vic die samen de mooiste locaties en backstages in Noord-Amerika verkennen. Ik hoop dat jullie er net zoveel van genieten als wij. Gelukkig nieuwjaar mensen! 💋”

Powered by Labrador CMS