Maak overal regenbogen in je huis met deze Rainbow Stickers

Leestijd: < 1 min

De lente schijnt er binnenkort dan toch écht aan te komen. Laat de zon ervoor zorgen dat je een regenboog in huis haalt met speciale Rainbow Makers Stickers. Je hele interieur fleurt ervan op als je er eentje op je raam plakt. Bij elke zonnestraal verschijnt een regenboog in huis, vaak op onverwachte plekken.

Vier de terugkeer van de zon met speciale raamstickers die zó zijn ontworpen dat er een regenboog verschijnt op het moment dat de zon gaat schijnen. Die regenbogen veranderen en bewegen mee met de seizoenen.

Botanopia

De stickers zijn gemaakt van speciale diffractiefolie en bedrukt met vijf verschillende ontwerpen die ieder hun eigen levendige spectrum aan kleuren bieden.

Botanopia, het designmerk voor botanisch geïnspireerde producten, heeft de raamstickers ontwikkeld en ze de toepasselijke naam Rainbow Maker Stickers gegeven.

Kleur in je leven

“We wilden iets creëren dat mensen gelukkig zou maken en wat kleur in hun leven zou brengen”, zegt Lise Lefebvre, oprichter van Botanopia. “Met de Rainbow Maker-stickers hopen we precies dat te doen en tegelijkertijd de schoonheid van de natuur te vieren.”

Ga voor meer informatie over de stickers naar Botanopia.com.

 

 

Powered by Labrador CMS