Pride

Maak hier kans op VIP-kaarten voor het Reguliers Diversity Skydeck

Leestijd: < 1 min

In het weekend van Pride Amsterdam zijn er traditiegetrouw de hele dag feesten in de Reguliersdwarsstraat. Daar kan het soms behoorlijk druk worden waardoor je niet meer naar binnen mag. Goed nieuws: er is dit jaar weer een Skydeck en hier maak je kans op tickets.

De hele dag genieten van optredens en een feestende mensenmassa, en dat terwijl jij zelf de ruimte hebt om te dansen én misschien nog wel belangrijker: gewoon naar het toilet kunt. Klinkt goed? Je vindt het op het Reguliers Diversity Skydeck.

All you can stroopwafel
Je hoeft overigens niet alleen te kijken, ook op het VIP-deck zelf is entertainment. Zo zijn hosts Nickie Nicole en ReggyB aanwezig een feestje te bouwen en zijn er uiteraard drankjes en hapjes (lees: warme stroopwafels!) aanwezig.

Op vrijdag bestaat de line-up uit onder andere Jacket Clark, Ron Soeters, Miss Divine en Rob Boskamp en op zaterdag uit Max Morel, SyllyG en Barry Paff met Menno de Boer.

De straat inmiddels te druk? Dan is er een privéplek waar je naar boven kunt lopen.

Wil jij niet wachten of je kaarten hebt gewonnen, maar nu al kaarten voor het Reguliers Diversity Skydeck boeken? Bekijk dan de website van Reguliers Celebrates. Het straatfeest in Reguliersdwarsstraat zelf is gratis toegankelijk voor iedereen.

Vul het formulier hieronder in om kans te maken. Winq geeft vier (regular) tickets weg met vier extra coins per persoon. Welke dag je wilt komen mag je zelf uitkiezen. 

Powered by Labrador CMS