Luister hier naar de nieuwe single van George Michael

Een stemmige ballad voor de donkere dagen

Leestijd: < 1 min

Speciaal voor de film Last Christmas is er postuum een nieuwe single uitgebracht van George Michael. De titel: ‘This Is How (We Want You To Get High)’ en de stem van George is bijna onherkenbaar laag.

Vandaag gaat de film Last Christmas in première. De film gaat over een jonge vrouw genaamd Kate, die alleen maar pech heeft. Ze gaat werken op de kerstafdeling van een warenhuis, verkleed als elf. Dan ontmoet ze Tom en neemt haar leven een onverwachte wending.

Onherkenbaar
De film heeft dus niet direct iets te maken met het bekende kerstlied van Wham!, maar in Last Christmas is muziek van George Michael te horen. Een track daarvan is nog nooit eerder te horen geweest. Dat is ‘This Is How (We Want You To Get High)’, een stemmige ballad waarin de zanger het zoekt in zijn lagere registers. Het gevolg is dat George Michael bijna onherkenbaar klinkt.

Nog even over Last Christmas: Emilia Clarke speelt de rol van Kate. Henry Golding is te zien als Tom. Andere bekende namen zijn Emma Thompson en Patti LuPone. Het is een lekker feelgood kerstniemendalletje voor de donkere dagen. De trailer zie je hier.

‘This Is How (We Want You To Get High)’ is opgenomen tijdens een van de laatste studiosessies vlak voor George Michael overleed. Je luistert ‘m hier onder.

 

 

‘This Is How (We Want You To Get High)’ is opgenomen tijdens een van de laatste studiosessies vlak voor George Michael overleed. Je luistert ‘m hier onder.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS