Film

Love, Simon: luister hier naar de muziek van Troye Sivan

Strawberries & Cigarettes

Leestijd: < 1 min

Ook zo’n zin in Love, Simon? Het coming out-verhaal van de 17-jarige Simon is vanaf juni op het witte doek te zien. Luister hier alvast naar een stukje van de soundtrack: Troye Sivan zingt Strawberries & Cigarettes.

In de VS is de film Love, Simon afgelopen weekend uitgekomen, in ons land moeten we wachten tot 14 juni. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Dit is de omschrijving van Pathé: “Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop.”

Coming out I
Joey Pollari is een van de acteurs die meespeelt in Love, Simon. Hij vertelde onlangs voor het eerst in het openbaar dat hij zelf ook op mannen valt. Zijn verhaal hierover lees je bij The Advocate.

Coming out II
Ook acteur Keiynan Lonsdale besloot publiekelijk als gay door het leven te gaan. Hij deed dit pas nadat de opnames van Love, Simon achter de rug waren. Hij vertelt dat hij doodsbang was dat het uitkwam, maar dat de filmopnames hem deden besluiten het toch te doen.

Coming out III
En dan was er nóg meer coming out-nieuws: ook de broer van hoofdrolspeler Nick Robinson kwam uit de kast ten tijde van de opnames van de film. Hij vertelde hierover in de talkshow van Ellen DeGeneres.

Afijn, de soundtrack. Eerder werd bekend dat Jack Antonoff, producent van de film, zelf voor de muziek zou zorgen. Het themanummer van de film is gezongen door zijn band, Bleachers genaamd. Het lied heet Alfie’s Song (Not So Typical Love Song).

Nu is ook bekendgemaakt dat Troye Sivan een bijdrage levert aan de soundtrack van Love, Simon. Luister hieronder naar zijn romantische ballad Strawberries & Cigarettes.

Powered by Labrador CMS