Love, Simon: bekijk de trailer van deze coming out-film

Leestijd: < 1 min

Simon is gay, maar twijfelt nog of hij het aan zijn vrienden en familie wil vertellen. Waarom? Omdat alles nu nog vanzelfsprekend is, zo zegt hij in de trailer van Love, Simon, een film die in maart in première gaat. Hier de eerste beelden.

Simon is 17 jaar en gaat net als iedereen naar school, hij heeft vrienden en komt uit een harmonieus gezin. Het liefst wil hij alles bij het oude laten, want zijn leven is prima zo. Op één ding na: niemand weet dat hij gay is en daar worstelt hij mee.

De film Love, Simon is gebaseerd op het boek van Beckey Albertalli, Simon vs. the Homo Sapiens Agenda. Nick Robinson is de acteur die de rol van Simon speelt. Josh Duhamel, Jennifer Garner, Alexandra Shipp en Keiynan Lonsdale zijn ook te zien in de film.

Love, Simon is een typische feelgood-film over het leven van tieners, met het verschil dat het nu eens draait om een gay karakter. De trailer laat grappige, slimme en emotionele momenten zien uit het leven van Simon en zijn familie. Hij eindigt met de vraag waarom je eigenlijk alleen als homo uit de kast komt, en niet als hetero. Wat komische situaties oplevert.

Powered by Labrador CMS