Layton en Nikita paaldansen in Strictly Come Dancing

Testosternbommen voeren acrobatische act op

Leestijd: < 1 min

In alweer de negende aflevering van Strictly Come Dancing hing het mannenkoppel Nikita Kuzmin en Layton Williams aan een paal. Het leek The Fight Club wel, zoals de testosteronbommen over het podium vlogen tijdens hun acrobatische act. Hier de beelden!

De negende aflevering van Strictly Come Dancing speelde zich af op locatie, namelijk in Blackpool. Of om precies te zijn: bovenin de Blackpool Tower, dus op grote hoogte. 

Deze week dansten Layton Williams en Nikita Kuzmin een zogeheten ‘couple’s choice’, dus mochten ze zelf bedenken wat ze het publiek en de kijkers thuis wilden laten zien. Het werd een acrobatische paaldans-act, waarbij de heren in volle vaart om elkaar heen cirkelden en over elkaar heen buitelden.

Complimenten

Het regent complimenten onder de YouTube-video waarin Nikita en Layton zijn te zien terwijl ze een paaldans uitvoeren op de muziek van Christina Aguilera’s ‘Ain’t No Other Man’. “Het is de eerste keer dat Nikita sassier was dan Layton. Layton was fenomenaal, maar Nikita stond in vuur en vlam.”

Een ander voelde hoe de testeron van het scherm spatte en vergeleek het optreden met een scène uit The Fight Club. Weer een ander vond dat de heren de volle veertig punten hadden verdiend.

39 punten

De jury was het daar biiiiijjjjjna mee eens: Nikita en Layton kregen 39 punten van de veertig. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS