kerstbaardje

Man met krullen scheert zijn baard met Philips OneBlade

Laat je baard gratis kerstklaar maken op Utrecht Centraal

Philips OneBlade verzorgt make-overs op 19 december

Leestijd: 1 min

Heb je een baard vol pieken en plukken, maar is je barbier volledig volgeboekt in de drukke decembermaand? Kom dan op 19 december naar Utrecht Centraal voor een gratis baardmake-over.

Tijdens de drukke weken voor kerst gaan je gedachten waarschijnlijk vooral uit naar anderen, maar op dinsdag 19 december kun je een momentje jezelf op één plaatsen. Die middag opent Philips OneBlade (de welbekende groene alles-in-één scheer- trim- en stylingtool) een speciaal make-overstation op Utrecht Centraal, bij spoor 20 en 21, tussen 14.00 en 17.00 uur. De Utrechtse barbier Sjoerd van der Steen helpt voorbijgangers aan een stijlvolle kerstlook.

kerstboom in je baard

Een strakke klassieke look, puur even de lengte bijwerken, of een tweetal dennenboompjes in je baard geschoren: Sjoerd regelt het voor je in een handomdraai. Tijdens de make-over kom je vast heerlijk in de kerstsferen. Een professionele pianist verzorgt namelijk tijdens de make-over live uitvoeringen van populaire kerstliedjes.

persoonlijke kerstkaart

Na afloop vereeuwig je jouw nieuwe look in een speciale polaroidbooth. Die booth is overigens ook te gebruiken door (baardloze) voorbijgangers die geen make-over blieven. De foto is vervolgens als kerstkaart te gebruiken.

win goodies

Tijdens de activatie vindt ook een winactie plaats, waarbij deelnemers kans maken op mooie Philips-goodies. Kortom: op 19 december ’s middags in de buurt van Utrecht Centraal? Wip zeker even langs.

Powered by Labrador CMS