the halloween edition

La Demence is terug

Zonder sluitingstijd

Leestijd: < 1 min

La Demence is terug van Covid-vakantie. En in Brussel sluiten de deuren niet om middernacht. Just like the old days.

De Halloween-editie van La Demence was altijd al groot, dus dat is een extra reden om naar de Belgische hoofdstad te vertrekken. Uithoudingsvermogen wordt gevraagd want er zijn drie grote feesten gepland; op vrijdag 29 oktober, zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober.

La Demence
La Demence

De feesten op vrijdag- en zondagavond worden gehouden in club Fuse, terwijl het feest op zaterdagavond plaatsvindt in een grote hal in de buurt van het Atomium. "Ik kan moeilijk geloven dat mijn feest al meer dan 30 jaar oud is – en dat we nog steeds elke keer nieuwe gasten aantrekken," zegt Thierry Coppens, de man achter La Demence. "Ik ben trots op La Demence – geen enkel ander homofeest heeft het zó lang volgehouden. Er is altijd een mix van leeftijden en stijlen geweest: beren, muscle queens, twinks, lerenmannen, transgenders en fetisjisten. Vroeger trok overigens niemand zijn shirt uit terwijl het nu bijna een standaard is geworden."
www.lademence.com

Brussels Light
Foto: Eric Danhier @ Visit Brussels

Brussels lichtfestival
Voor het feest begint, kunnen bezoekers aan de stad zich laten betoveren door de lichtkunstwerken van Bright Brussels, Festival of Light. Van 28 oktober tot 6 november zijn zestien artistieke lichtkunstwerken te bewonderen door middel van twee routes: eentje door de Koninklijke wijk en eentje door de Europese wijk.
www.bright.brussels

Brussels Light
Foto: Eric Danhier @ Visit Brussels
Powered by Labrador CMS