Interview

Kylie Minogue prijst de lhbtq-gemeenschap en viert Pride

De zangeres presenteert haar eigen wijnlijn

Leestijd: < 1 min

In een nieuw video-interview vertelt Kylie Minogue welke warme banden ze heeft met de lhbtq-gemeenschap. Al vanaf het begin van haar carrière liet ze zich voor haar shows en video’s inspireren door haar regenboogkleurige omgeving. Bekijk hier het interview.

De Amerikaanse lhbtq-media-organisatie GLAAD heeft speciaal voor de Pride-maand een interview opgenomen met Kylie Minogue. GLAAD’s Anthony Allen kletst gezellig met de Australische zangeres, onder het genot van een glaasje roze bubbels.

Dragqueens verslaan Kylie

Kylie haalt herinneringen op aan haar eerste keer in een Londense gaybar. Aanvankelijk wilde ze niet gaan omdat het nogal een geregel was voor een bekend iemand om daar redelijk anoniem rond te kunnen lopen, maar ze deed het toch en had de avond van haar leven.

Als ze het heeft over dragqueens die haar imiteren, zegt ze: “Ik ben dan altijd het minst Kylie van allemaal.” Ook dist ze een anekdote op over de keer dat ze naar een Lemonheads-concert ging, zonder make-up en in een simpele beige outfit, het haar ook niet echt gedaan. Iemand attendeerde haar op een Kylie-contest in een gayclub en de zangeres besloot mee te doen. Je raadt het al: die won ze niet.

Hoogtepunt: ‘Slow’

Als een van de hoogtepunten van haar carrière noemt Kylie de video die ze maakte voor ‘Slow’, gewoon omdat die zo mooi is. Direct gevolgd door ‘Can’t Get You Out of My Head’.

Ook komt de lancering van Kylies nieuwe wijn ter sprake (die roze bubbels uit het begin van dit artikel zijn hier te koop voor $ 19,99) en deelt ze enkele verhalen van haar lhbtq-fans. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS