Kylie Minogue in Las Vegas: hier de eerste beelden en de setlist

Plus een video waarin Kylie kletst over ‘Padam Padam’

Leestijd: < 1 min

Het is zover: Kylie Minogue is begonnen aan haar concertreeks in Voltaire, de venue in The Venetian Resort in Las Vegas. Ze zingt meer dan twintig hits, waaronder haar recente Top 40-hit ‘Padam Padam’ en waarover ze ook nog iets te zeggen heeft in een leuke video. Hier de setlist van Kylie Live in Las Vegas en de eerste beelden.

In de gloednieuwe nachtclub Voltaire heeft Kylie Minogue haar residency in The Venetian Resort in Las Vegas afgetrapt. Ze staat daar van november tot en met januari 2024 en de openingsshows van het afgelopen weekend waren compleet uitverkocht. Hiermee is ze voor het eerst weer live te zien in de VS, de laatste keer dat ze er optrad was met haar Aphrodite: Les Follies Tour in 2011, in The Colosseum in Ceasars Palace, ook in Las Vegas.

Persconferentie

Tijdens een persconferentie liet Kylie weten dat ze niet wilde wachten tot haar oude dag met een concertreeks in Las Vegas. “Daarom doe ik het nu, nu ik ergens in het midden zit en ik het gevoel heb dat ik het heb verdiend om daar te staan. En de ervaring heb om er echt van te genieten om daar te zijn.”

Kylie speelt vooral hits uit hele carrière, waarbij het zwaartepunt ligt op het laatste album Tension, dat vorige maand verscheen. Verder zijn het vooral hits van na 2000, met als uitzondering ‘Confide in Me’ uit 1994 en ‘The Loco-Motion’ uit eind jaren tachtig. Die laatste is ook meteen de enige hit uit haar Stock, Aitken & Waterman-periode.

Elvis-cover

Opvallend is ook de cover van ‘Can’t Help Falling in Love’, waarmee Elvis Presley als eerste een hit scoorde en die niet toevallig ook vaak was te vinden in Las Vegas. Ook speelde ze ‘Padam Padam’, dat afgelopen zomer onverwacht uitgroeide tot een wereldhit.

Er zijn overigens nog kaarten verkrijgbaar via de website van Voltaire, al zijn veel avonden uitverkocht en zijn vooral de peperdure VIP-pakketten nog beschikbaar. 

 

Setlist

Hier de complete setlist, die bestaat uit drie delen en een toegift. Gevolgd door een video waarin Kylie terugblikt op het succes van ‘Padam Padam’ en alle memes die daaruit zijn ontstaan. Ook hebben we enkele videofragmenten uit de show van YouTube geplukt.

Act I
‘Light Years’
‘Supernova’
‘Your Disco Needs You’
‘Come Into My World’
‘Vegas High’
‘In Your Eyes’
‘Get Outta My Way’

Act II
‘Tension’
‘Slow’
‘Hold On to Now’
‘Can’t Help Falling in Love’
‘Confide in Me’

Act III
‘Magic’
‘Spinning Around’
‘The Loco-Motion’
‘All The Lovers’

Encore
‘Padam Padam’
‘Can’t Get You Out of My Head’
‘The One’
‘Love at First Sight’
‘Vegas High’

Powered by Labrador CMS