Kom naar Rick Paul van Mulligen en zijn voorstelling Queer Sounds

Winq geeft twee vrijkaarten weg!

Leestijd: < 1 min

Rick Paul van Mulligen is op vrijdag 21 juli te zien tijdens Wonderfeel met Queer Sounds. Dat is een voorproefje van de voorstelling Smaakmakers, waarin verschillende artiesten klassieke muziek combineren met verhalen van nu. Winq geeft twee vrijkaarten weg voor 21 juli, iets voor jou?

Handel, Britten, Barber, Bernstein, Saint-Saëns en Tsjaikovski, het waren allemaal componisten met een eerder diffuse seksualiteit. Spraakmaker Rick Paul van Mulligen vertelt over de strijd van mannen (!) tegen de klassieke (muziek-) etiquette en wat we daar nu nog van kunnen leren.

Laat je meeslepen door verhalen van toen én vandaag aan de hand van Samuel Barber’s Strijkkwartet, meesterlijk uitgevoerd door het Matangi Quartet. De Matangi’s opnenen het programma met Jonathan Dove’s Out of time

Queer Sounds

Queer Sounds is de premiere van het eerste deel van Spraakmakers, een gloednieuwe concertserie die klassieke muziek combineert met verhalen van nu. Nederlandse topacteurs combineren prikkelende verhalen over de wereld van nu met bijpassende klassieke muziek. Tegelijkertijd verteld én gespeeld, als een theatraal muziekverhaal.

Matangi Quartet  
Maria-Paula Majoor – viool 
Sedna Heitzman – viool 
Karsten Kleijer – altviool 
Arno van der Vuurst – cello 

Spraakmaker
Rick Paul van Mulligen 

Bekijk hier het complete programma van Wonderfeel. Wil je gratis naar Queer Klassiek? Vul dan het onderstaande formulier in.

Powered by Labrador CMS