'Anxiety and Broken Love' (foto door Steve Lieveld)

Kom naar Queerer Things, een theateravond met drie nieuwe ‘short plays’

Leestijd: 1 min

Een avond vol blind dates, relatieproblemen en onverwachte ontmoetingen. Dat is waar het om draait op het podium tijdens de drie voorstellingen op één avond tijdens Queerer Things, op 23 mei in theater Perdu in Amsterdam.

Queerer Things biedt een avond met drie nieuw geschreven ‘queer short plays’. De makers presenteren een avond vol blind dates, relatieproblemen en onverwachte ontmoetingen. De drie korte voorstellingen zijn Engelstalig gesproken. Dit zijn ze:

anxiety and broken love

Een man komt een restaurant binnen om daar op zijn blind date te wachten. Aan de buitenkant laat hij er weinig van merken, maar er gaat van alles om in zijn hoofd.
Script: Linda Sjöström
Regie: Rae Gerritsen
Cast: Ente Breed, Sean Olsen-Roy, Jeremy Keighly

do happy couples even exist anymore?

Twee jonge mannen vinden troost bij elkaar terwijl beiden het einde van hun eigen romantische relatie tegemoet zien - een kort toneelstuk over een onverwachte ontmoeting
Script: Ralph Remers
Regie: Marcus Coenen
Cast: Ralph Remers, Coleman Kelly

a thousand days

Sluit je aan bij Lucy en Reese op hun tumultueuze reis terwijl ze door het leven navigeren en de offers bespreken die ze hebben gebracht voor de liefde en de hoop op verlossing.
Script en regie: Mimi van Amerongen
Cast: Quin Lems, Vicu Bazan Szelest

Queerer Things is een initiatief van Strike Me Pink Productions om schrijvers een platform te bieden en queer-verhalen op het podium te brengen. Zij stellen zich ten doel om jaarlijks nieuw en bewerkt repertoire te programmeren waarin 'queer' verhaallijnen de bovenhand voeren. Verhalen die anderszins onuitgesproken blijven en tegelijkertijd gender, seksualiteit en etniciteit overstijgen.

tickets en informatie

De eerste editie van Queerer Things vindt plaats op 23 mei 2024 in theater Perdu, Kloveniersburgwal 86 in Amsterdam. Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Strike Me Pink Productions.

Powered by Labrador CMS