Het Zand van Gisteren

Kom naar Het Zand van Gisteren, een lhbtiq+-theatervoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar

Bekijk de trailier en boek nu je tickets met korting

Leestijd: 1 min

Het Zand van Gisteren is een muzikaal sprookje waarin koning Felipe moet trouwen van zijn moeder. Maar wanneer zijn moeder erachter komt dat hij verliefd is op een arme sloeber, valt alles in het water. Wat moet je doen als je niet bij je geliefde mag zijn? Daarover gaat deze lhbtiq+theatervoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar. Op zondag 18 februari te zien in Rotterdam.

Er was eens een koning. Koning Felipe. Hij was een koning, zoals je je een koning voorstelt. Hij had een mantel, een kroon en een troon. En hij moet trouwen. Trouwen? Ja, Koning Felipe moet trouwen van zijn moeder. Dat hoort zo, als je koning bent. Bovendien moet je altijd naar je moeder luisteren, toch?

arme sloeber

Dit brengt Koning Felipe in een erg lastige situatie. Hij is namelijk al tot over zijn oren verliefd. Maar wanneer zijn moeder erachter komt op wat voor arme sloeber hij eigenlijk verliefd is, valt alles in het water. Wat moet je doen als je niet bij je geliefde mag zijn? Tegen wie praat je als je niemand hebt om tegen te praten?

Hierover gaat Het Zand van Gisteren, een jeugdvoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een stuk van Jansen & De Boer, een poppentheatergezelschap dat muzikale voorstellingen maakt, met ontwapenende personage en poppen die echt tot leven komen. Ze nemen je mee in kleine verhalen met grote thema’s en grote verhalen met kleine thema’s.

boek nu met korting

Het Zand van Gisteren is op zondag 18 februari te zien in Theater Zuidplein in Rotterdam, aanvang 14:00 uur. Na afloop is er een gratis workshop in de foyer.

Boek nu je tickets via de website van Theater Zuidplein en betaal € 9,50 per kaart in plaats van € 12,-.

trailer

Bekijk hieronder alvast de trailer van Het Zand van Gisteren.

Powered by Labrador CMS