Kom naar de theatershow Drag Therapy

Miss Indie Nile speelt alle rollen zelf

Leestijd: < 1 min

Hoe vind je de liefde van je leven? Werken dating-apps echt? Miss Indie Nile beantwoordt deze vragen in haar bekroonde ‘dragtherapie’-theatershow waarin ze alle rollen zelf speelt. Van therapeut tot patiënt, en van Michael Bolton tot zichzelf. Op 3 februari te zien in Amsterdam.

Drag Therapy – How 2 Prepare 4 Love the Love of Your Life is de solotheatervoorstelling van dragqueen Miss Indie Nile. Ze heeft er de juryprijs voor gekregen tijdens het Amsterdam Fringe Festival.

Powerballads

Hoe vind je de liefde van je leven? Werken dating-apps echt? En wat hebben we al die tijd verkeerd gedaan? Miss Indie Nile legt het allemaal uit, en gooit er tussendoor enkele powerballads tegenaan.

Miss Indie Nile speelt alle rollen zelf. Van therapeut tot patiënt en van Michael Bolton tot haar en zichzelf (dus in and out of drag).

Grappig en aangrijpend

Drag Therapy is een originele theatervoorstelling die even grappig als aangrijpend is. Ga als herboren en vol goede moed de nieuwe maand in, met na afloop als je dat leuk vindt een speciaal fotomoment met jou en Miss Indie Nile.

Verder is er de mogelijkheid om te speed-daten, om wat je tijdens de voorstelling hebt geleerd meteen in de praktijk te brengen. Met humor, een knipoog en heel veel zelfspot.

Drag Therapy – How 2 Prepare 4 Love the Love of Your Life

Waar: Theater CC Amstel, middenin de Amsterdamse Pijp
Wanneer: vrijdag 3 februari om 20:30 uur
Tickets: via de website van CC Amstel

Powered by Labrador CMS