Kom naar de Queer x Party op Festival Circolo in Tilburg

Een all-inclusive universum waar iedereen welkom is

Leestijd: < 1 min

Festival Circolo is een hedendaags circus in een nieuw jasje, in Tilburg. Op zaterdag 21 oktober is er een speciale show van House of Circus, een dragcollectief die onder anderen een hilarische striptease-act opvoert in een spectaculaire show die sensueel tegen de randjes aanschuurt. Bekijk hier de foto’s en bestel tickets!

De Queer x Party x All Out Show is onderdeel van Festival Circolo in Tilburg. In een uitnodiging schrijven de bedenkers het volgende:

“Dear loving folks, welcome to Queer x Party x All Out Show. Na de uitverkochte editie van 2022 keert de langverwachte Queer Night terug naar Festival Circolo. Het hooggeëerd publiek wordt getrakteerd op een all-inclusive happening met een proeverij aan performances om je vingers bij af te likken.

Van hilarische striptease-acts tot dragperformances en spectaculaire shows die sensueel tegen de randjes aanschuren.  Daarna gaat het feest door tot in de late uurtjes en mag iedereen hun moves over de dansvloer uitschudden. Treed binnen in een duizelingwekkend universum waar alles vloeibaar is, de confetti rijkelijk knalt en glamour geen grenzen kent. 

We verwelkomen je graag tussen 21:00 en 21:30 uur. Bestel alvast een drankje aan de bar, proef de sfeer en doe een klein dansje. Om 21:30 uur start de extravaganza show en vanaf 00.00 kan er gefeest worden tot in de late uurtjes.”

Informatie en tickets

Klinkt goed, of niet soms? Ga naar de website van het Circolo Festival voor meer informatie en bestel tickets.

Powered by Labrador CMS