Kom naar de opening van TheRainbow.shop

Leestijd: < 1 min

Van T-shirts tot jacks en hoodies en van sleutelhangers tot stickers: The Rainbow Shop verkoopt het hele jaar door allerlei leuke Pride-items. Tot nu toe kon je daarvoor online terecht, maar op 24 september openen de bedenkers een fysieke winkel. In Halfweg, tussen Haarlem en Amsterdam.

TheRainbow.shop heeft een eigen ontworpen kledinglijn voor zo’n beetje alle genders en of letters van het regenboog-alfabet. Verder bestaat de collectie uit leuke accessoires die op wat voor manier dan ook te maken hebben met Pride en andere lhbtq-gerelateerde momenten en thema’s .

TheRainbow.shop is in maart 2020 gestart als webshop. Initiatiefnemer is Blitzerz Studio, een fotografie- en grafisch bureau dat sinds 2014 actief is. Al na twee maanden was er een grote opslagruimte nodig om de voorraad op te slaan van ruim zeshonderd producten.

Showroom

Die opslagruimte is nu ingeruild voor een showroom, waar publiek welkom is. Een fysieke winkel dus. In die showroom kun je een groot deel van het assortiment bewonderen, passen en direct kopen en meenemen.

De showroom en Blitzerz Studio zijn beiden gevestigd in Broedplaats Bogota, Haarlemmerstraatweg 79 in Halfweg.

Opening

De opening, onder de naam “Be The Community” is op 24 september voor jong en oud en gratis toegankelijk. Op het terrein van Bogota zullen meerdere activiteiten zijn. Zo zijn er mogelijkheden om te lunchen of een drankje te doen in het café. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.

Be The Community

Zaterdag 24 september 2022 12:00 – 17:00 Haarlemmerstraatweg 79 1165 MK Halfweg

Gratis Entree
Registeren voor het evenement is voor horeca doeleinden gevraagd. Dat kan via www.therainbow.shop/event

Therainbow.shop
Therainbow
Powered by Labrador CMS