Kom naar Carnivale Royale, waarin circus en drag elkaar omarmen

Op 28 en 29 oktober in Tilburg

Leestijd: < 1 min

House of Circus is een dragcollectief dat samen met andere queer theatermakers is te zien in de voorstelling Carnivale Royale. Ze presenteren een duizelingwekkend universum waarin alles vloeibaar is, tijdens het Festival Circolo in Tilburg, op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober.

Festival Circolo presenteert hedendaags circus in een nieuw jasje. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober is de voorstelling Carnivale Royale te zien. Initiatiefnemers Nick van der Heyden en Germain Charlat beloven een duizelingwekkend universum waarin alles vloeibaar is.

House of Circus

Wat krijg je als je drag en circus met elkaar kruist? House of Circus! Circusgezelschap en drag house in een. Dat belooft wat. Wat precies? Voor Festival Circolo stellen zij een queer night samen, waarin diversiteit gevierd wordt. En dit keer zijn ze niet alleen maar worden zij vergezeld door andere queer artiesten. 

Tijden en tickets

Tussen 21.00 en 21.30 kom je binnen, neem je alvast een drankje en geniet je van de sfeer en een DJ. Om 21.30 start de extravaganza show en vanaf 22.30 kan er gefeest worden tot in de late uurtjes.

Tickets zijn verkrijgbaar via FestivalCircolo.nl en kosten € 26,00. Jongeren tot en met 26 jaar betalen € 13,00.

Powered by Labrador CMS