Winq ♥︎ Highclere Castle

Kom een nachtje slapen in Downton Abbey

Treed in de voetsporen van Maggie Smith

Leestijd: < 1 min

Een zeer bijzondere nieuwkomer op AirBnB. Highclere Castle, beter bekend als Downton Abbey, opent voor één nacht haar deuren voor twee gasten.

Tijdens een niets minder dan koninklijk verblijf word je uitgenodigd voor cocktails in de salon en een traditioneel diner in de banketzaal met Lord en Lady Carnavaron. Daarbij word je bediend door de eigen butler van Highclere Castle. Na het diner wordt er koffie geserveerd in de bibliotheek, waarna je je terugtrekt in een slaapkamer met uitzicht over het enorme park van 400 hectare. Voordat het verblijf erop zit, geniet je van een heerlijk ontbijt en een privérondleiding door de tuinen van het kasteel. 

Highclere Castle
Highclere Castle

De gelukkige winnaars dienen zich aan een paar belangrijke huisregels te houden. Zo lopen er negen vriendelijke honden rond in het kasteel, maar zijn eigen huisdieren niet toegestaan. Verder is er slechts één butler per persoon beschikbaar, mag roddelen alleen in de benedenvertrekken en moeten alle kranten verplicht worden gestreken.

Highclere Castle Butler
Highclere Castle Butler

Highclere Castle is beschikbaar voor een verblijf van één nacht op 26 november voor maximaal twee personen voor een bescheiden totaalbedrag van 150 pond. Reserveren is mogelijk vanaf 1 oktober om 09.00 uur. Zorg dat je een geverifieerd AirBnB-profiel hebt met een paar positieve recensies en laat in je aanvraag je fascinatie voor Downton Abbey duidelijk doorschemeren. Het kasteel verwacht namelijk veel animo.

Powered by Labrador CMS