Winq ♥︎ AGU

Kom droog aan op je bestemming met deze stijlvolle regenjassen

En ook nog eens duurzaam

Leestijd: 1 min

De regenjassen van AGU zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens erg handig. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat ze tevens op de fiets ideaal passen, waardoor jij droog op je bestemming arriveert. En dat ook nog eens zo duurzaam mogelijk. 

Aan de regen lijkt voorlopig geen einde te komen, dus dit is het perfecte moment om een (nieuwe) regenjas aan te schaffen. Gelukkig is de keuze bij AGU enorm groot. 

Zo is er de Urban Outdoor collectie, speciaal ontworpen voor de urban stadsbewoner. Deze bestaat uit stijlvolle en functionele jassen, parka’s en anoraks (jassen met capuchons) die waterdicht, warm en ademend zijn. Voor de collectie zijn gerecyclede materialen zoals polyester, polyamide en plantaardige vezels gebruikt. Vandaar ook AGU’s eigen duurzaamheidskeurmerk Greensphere. 

Een bijzonder handig exemplaar is de Rain Dress Anorak, een rok met jas die jou beschermt tegen regen, gemaakt van 18 gerecyclede PET-flessen.

Model met Rain Dress Anorak van AGU
Rain Dress Anorak van AGU.

Meest duurzame collectie

Naast de Urban collectie, is er de Undyed collectie, de meest duurzame regenjassen van AGU ooit. De naam geeft het al weg: bij het productieproces is geen verf gebruikt. In totaal bestaat de Undyed collectie van AGU uit drie verschillende soorten regenjassen en een bucket hat. 

De stoffen die zijn gebruikt bij het maken van de jassen, bestaan uit gerecycled en ongeverfd polyester. De Undyed City Slicker Winter Rain Jacket uit de collectie is daarnaast perfect voor in de winter. Deze heeft namelijk een extra warme isolatie gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

Hieronder een klein overzicht van het grote assortiment jassen van AGU:

Undyed City Slicker Winter Rain Jacket.
Packable Rain Parka.
Winter Rain Anorak.
Mac Rain Coat.

Wil jij meer weten over AGU of de regenjassen kopen? Bekijk dan agu.com

Powered by Labrador CMS