Winq ♥︎ TOMS

Kleurrijk en voor het goede doel: dit is de Pride-collectie van TOMS

These shoes were made for strutting

Leestijd: < 1 min

Voor hun speciale Unity Collectie gaf TOMS een deel van hun schoenencollectie een Pride 'glow up'. Een derde van de opbrengst gaat naar het goede doel. 

Voor de kleurrijke Unity Collectie, die sinds deze zomer online te koop is, kreeg een aantal van de stijlen van schoenenlabel TOMS een speciale uitvoering in de kleuren van de regenboogvlag. Alle modellen zijn volledig vegan.

Het merk doneert een derde van de winst aan sociale initiatieven zoals COLORS, een organisatie die gratis ongelimiteerde lhbtq-inclusieve geestelijke gezondheidszorg verleent aan mensen onder de 25 jaar.

Glow-up

"Bij TOMS geloven we dat pride zoveel meer is dan een moment in het jaar”, aldus het merk. “TOMS steunt daarom al lange tijd lhbtq initiatieven om mensen bewuster te maken. Onze nieuwe Unity Collectie is gecreëerd om de lhbtq community te eren, in stijlen die altijd al staan voor progressie."

Hoe dat zich uit? “Een aantal van onze stijlen krijgt een glow-up, namelijk de Alp Mallow, Mallow Crossover en de Fenix-slippers.”

Hieronder vind je een selectie uit de collectie:

Unity Collectie van TOMS.
Unity Pride Mallow Crossover, 65 euro.
Unity Collectie van TOMS.
Unity Pride Mallow, 70 euro.
Unity Collectie van TOMS.
Unity Pride Fenix, 70 euro.

Hier shop je de Unity Collectie van TOMS.

Powered by Labrador CMS