Kit Connor shirtless in sportschool

Kit Connor ziet er ineens heel anders uit: “Mijn Heartstopper-personage was veel groter dan ik”

Leestijd: 1 min

Acteur Kit Connor vertelt dat hij erg onzeker werd nadat hij was gecast als Nick Nelson in Heartstopper. “Fans van de strips wezen me erop dat Nick veel groter en gespierder was dan ik.” Dus besloot Connor daar iets aan te doen. En ziet hij er verrassend anders uit in het komende seizoen van Heartstopper.

Kit Connor heeft verteld waar hij zijn transformatie aan te danken heeft: aan een backlash van Heartstopper-fans. De acteur is gaan trainen met Youtuber en fitnessmodel Nathaniel Massiah, die onlangs een video deelde met de titel ‘Training Movie Star Kit Connor For His Next Film’. Over die film later meer.

Massiah postte daarnaast enkele foto’s op Instagram, waarop is te zien dat Connor flink heeft gesport en er stukken breder uitziet als Nick in het eerste seizoen van Heartstopper. In de video vraagt de trainer aan Connor waarom hij zo actief is gaan trainen. Zijn antwoord: “De reden dat ik naar de gym wilde was behoorlijk diep, om eerlijk te zijn.”

eten en trainen

Hij vervolgt: “Toen ik werd gecast voor Heartstopper, zag ik dat het personage in de strips zo’n 1.85 meter is, veel groter dan ik. Bovendien ben ik veel dunner. Toen bekend werd dat Connor in de huid zou kruipen van Nick, kwam een kleine groep Heartstopper-fans in actie en noemde de acteur ‘een beetje te dun’ om hem te spelen.

“Dat zag ik en ik dacht: shit. Dus ik begon heel veel te eten. Maar, dacht ik, als ik zoveel eet, moet ik er ook bij gaan trainen. Ik begon met push-ups, zo’n tweehonderd per dag. Maar het enige wat gespierder werd, was mijn borst. Daarom ben ik vervolgens serieus gaan trainen.”

welke film?

Vanwege de titel van Massiah’s video wordt er veel gespeculeerd over de volgende rol van Connor. Doelt hij misschien op die van Hulkling in een van de volgende Marvel-films? Hulkling is een van Marvel Comics’ meest iconische gay superhelden en heeft een relatie met Wiccan, die voor het eerst opdook als kind van WandaVision.

Connor zelf heeft twee films bekendgemaakt waaraan hij meewerkt: A Cuban Girl’s Guide to Tea and Tomorrow en One of Us. Bekijk hier de workout-video van Connor en Massiah.

Powered by Labrador CMS