I Kissed a Boy

Kijk nu op Videoland: I Kissed a Boy, met Dannii Minogue in de rol van Cupido

Leestijd: 1 min

Popster en ‘zus van’ Danni Minoque speelt Cupido en helpt tien vrijgezelle gay-mannen in een prachtig Italiaans landhuis de liefde te vinden. Daarover gaat de realityserie I Kissed a Boy, waarvan het eerste seizoen nu te zien is op Videoland. Bekijk hier de trailer.

I Kissed a Boy was eerder al te zien op de Britse omroep BBC, maar nu ook via Videoland. In tegenstelling tot een programma als The Bachelor of Prince Charming vechten de kandidaten niet om de aandacht van één man. Hier gaat een groep homoseksuele mannen op zoek naar de liefde.

het concept

Het concept van I Kissed a Boy werkt als volgt: bij aankomst in een prachtige Italiaanse villa zijn de matches tussen twee mannen al gemaakt. Ieder duo geeft elkaar een kus of een intieme zoen, dat mogen ze zelf weten, maar wel voordat ze elkaar begroeten.

Later volgt een ‘kiss-off’, waarin iedere match bekendmaakt of ze bij elkaar blijven (door elkaar te kussen) of dat ze hun kus bewaren voor een andere man. Als die andere man ook voor diegene kiest, vormen zij een nieuw koppel. Kandidaten die bij de kiss-off niet worden gekust, moeten de villa verlaten.

trailer en preview 

Wat betreft de cast zit het wel snor: die is veel diverser dan in de gemiddelde datingshow. Onlangs maakte de BBC bekend dat er een tweede seizoen van I Kissed a Boy in de maak is, wederom met Dannii Minogue in de rol van Cupido.

I Kissed a Boy vind je hier op Videoland. Hieronder de trailer en een ‘extended preview’.Powered by Labrador CMS