Kijk naar Leslie Jordan die luistert naar de vunzige teksten van Cardi B

Leestijd: < 1 min

In Will & Grace had Leslie Jordan een prachtige bijrol als Beverly Leslie. De laatste tijd maakt hij vooral furore met zijn hilarische Instagram-video’s. In de laatste valt z’n mond open van verbazing als hij hoort wat voor teksten Cardi B en Megan Thee Stallion allemaal uitkramen op hun single ‘WAP’.

Leslie Jordan is 65 jaar en nog helemaal bij de tijd. Momenteel staan Cardi B en Megan Thee Stallion op één in de Billboard Hot 100 met hun hiphopduet ‘WAP’, wat staat voor ‘Wet Ass Pussy’.

De tekst is vrij plastisch, met zinnen als: “Put this pussy right in your face, swipe your nose like a creditcard.” Op de achtergrond hoor je een gesamplede zin, ‘There’s some whores in this house’.

Verder willen de dames geen random slang, maar minimaal een koningscobra. In de video laten Cardi en Megan nog eens zien wat ze precies bedoelen.

Sinds de corona-lockdown is het Instagram-account van Leslie Jordon razend populair geworden. De acteur maakt filmpjes met anekdotes over vroeger, over de dingen die hij om zich heen ziet en over allerlei dingen op tv en online.

Deze keer is dus ‘WAP’ aan de beurt, met Jordans gezicht close-up in beeld zodat je z’n reactie op hetgeen hij hoort, tot in detail zichtbaar is. De arme man krijgt bijna een hartaanval en het lied heeft hem enkele jaren van zijn leven gekost, zo laat hij hier onder weten.

En dan heeft hij ook nog een boodschap aan Cardi B: “@iamcardib, you can’t be kissing me with that dirty mouth...”

Een bericht gedeeld door (@thelesliejordan) op

Een bericht gedeeld door

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS