Kevin Bacon speelt in horrorfilm over conversietherapie

Leestijd: < 1 min

Whistler Camp is de (voorlopige) titel van een horrorfilm over een kamp waar jongeren naar toe worden gestuurd om conversietherapie te ondergaan. Kevin Bacon is producent en speelt een rol, Theo Germaine heeft de hoofdrol te pakken.

In de film is te zien hoe acteur Theo Germaine (bekend van Work in Progress en The Politician) in een kamp belandt waar hij conversietherapie moet ondergaan. Hollow Man-acteur Kevin Bacon is aangetrokken als producent, de Oscar-genomineerde scenarioschrijver John Logan heeft het script geschreven.

Logan heeft drie Oscar-nominaties op zijn naam staan: voor beste originele scenario voor Gladiator (2000) en The Aviator (2004) en beste bewerkte scenario voor Hugo (2011).

In de film speelt Theo Germaine de hoofdrol. Op Twitter liet Germaine al weten dat hij er als kind al van droomde om in een echte horrorfilm te spelen.

De film wordt gemaakt door The Blumhouse, dat al een lijst succesvolle horrorfilms op zijn naam heeft staan, waaronder Get Out, Freaky en de Paranormal Activity- en Insidious-films.

Bron: Attitude

Powered by Labrador CMS