Joe Locke - Heartstopper

Joe Locke: “Nieuwe seizoen Heartstopper volwassener en nog donkerder”

Leestijd: 1 min

Het derde seizoen van Heartstopper zal later dit jaar te zien zijn op Netflix. Volgens een van de hoofdrolspelers, Joe Locke, zulllen de personages wederom een stuk volwassener zijn, met scènes die rauwer zijn en zeker ook weer een stuk duisterder. Met name de mentale gezondheid van ‘zijn’ Charlie Spring is een onderwerp dat uitgebreid aan bod komt. 

Afgelopen december maakte Netflix bekend dat de opnames van het derde seizoen van Heartstopper erop zaten. Sinds dat moment speculeren fans over de details die aan bod zullen komen. Aangezien de personages steeds ouder worden, krijgen ze ook steeds vaker te maken met problemen omtrent hun naderende volwassenheid.

rauwer en duisterder

In een interview met The Today Show vertelt Joe Locke, die te zien is als een van de twee hoofdpersonages Charlie Spring, dat het nieuwe seizoen scènes bevat die rauwer en duisterder zijn dan de kijkers tot dusver gewend zijn. “Mijn personage Charlie kampt met problemen rond zijn mentale gezondheid, die komen aan bod in het nieuwe seizoen. Ik kan niet wachten om het de mensen te laten zien.”

Volgens bedenker van Heartstopper Alice Oseman is seizoen drie gebaseerd op de vierde en vijfde Heartstopper-graphic novel die zijn verschenen. Oseman voegde daaraan toe dat ook materiaal uit de This Winter novella is gebruikt. Destijds liet hen weten op X dat, mocht er een vierde seizoen komen, deze gebaseerd op graphic novel nummer zes en de Nick and Charlie novella.

datum onbekend 

Een verschijningsdatum voor het derde seizoen van Heartstopper heeft Netflix nog niet bekendgemaakt.

Powered by Labrador CMS