Jennifer Lopez verrast dragqueen die haar imiteert – en dit is haar reactie

Leestijd: 1 min

In Nederland hebben we Jennifer Hopeless, maar er zijn meer dragqueens die hun naam op Jennifer Lopez hebben geïnspireerd. Zo is er in de VS een dragqueen die JLo imiteert en daarvoor de naam Jo Lopez gebruikt. Zie hier hoe de echte Jennifer haar drag lookalike verrast op het podium, en hoe JoLo daarop reageert…

Jo Lopez verzorgde een opteden op het terras van The Abbey, een queer café in West Hollywood, Los Angeles. Ze droeg hierbij een replica van de trouwjurk die Jennifer Lopez draagt in de video van haar nieuwe single, ‘Can’t Get Enough’.

joelen jullie voor mij?

Terwijl JoLo handkussen uitdeelt aan het publiek, beginnen mensen in de menigte ineens luidkeels te joelen. Want wat gebeurt er: vanachter een gordijn op het podium komt ineens de echte JLo tevoorschijn. Aanvankelijk weet Jo niet wat haar overkomt, met op haar gezicht een blik van: “Joelen jullie misschien voor mij?”

Maar dan ontwaart ze Jennifer Lopez achter zich, waarna haar mond wijd openvalt van verbazing. Na een vrolijke omhelzing zegt Jennifer simpelweg ‘Hi guys!’ tegen het publiek, waarna Jo opmerkte: “Je hoeft niet op te treden hoor, dat doe ik wel!”

ik lijk wel gek

Nadat Jennifer de ontmoeting had gedeeld op haar Instagram-account, vertelde Jo in een Instagram-story: “Ik zie er rommelig uit, met een litteken op mijn kin en stoppels op mijn gezicht. Mijn make-up ziet er vettig uit en met die dubbele kin lijk ik wel een gekkin. Maar ik heb JLo ontmoet en dus maakt de rest me allemaal niet meer uit.”

Bekijk hier de scène waar JoLo JLo ontmoet (op de foto op het pijltje naar rechts klikken), gevolgd door de video van ‘Can’t Get Enough’.

Bron: Gay Times

Powered by Labrador CMS